Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Jan Seilitz


Undret i dig

Ditt under är
att du ser
hur jag mår

Imorgon vaknar du
jag sover gott




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-31 21:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Får tänka till här...och blir nyfiken på i vilken sinnesstämning den som kunnat se hur du mår, sedan vaknar upp? Men blir glad att du sover gott!;-) Underfundig text minsann, men visst är det fantastiskt med människor som ser & hör det som många andra missar?
2009-06-13

  To
Oj. Vacker skrivet men vad kan texten vilja säga? Nyårsnätter kan få olika slut. Nyårsdagen kan bli en börjar på en god förändring.

Den här texten känns väldigt djup. Hoppas du har det, som du vill ha det.
2008-01-10

  thyra
Många tankar ger dina ord här. Är sömnen för alltid eller vaknar diktjaget imorgon middag. Gott Nytt År!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP