Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Riktig styrka är..

att vilja kunna...

och kunna vilja....




Fri vers av Berra Bäver
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-23 15:32



Bookmark and Share


    Nattviol
ja!!
jag är stark
för jag kan
och jag vill
när jag vill
för jag kan
det jag vill

..

iaf.. bra där!

; ))
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det, Berra.
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det, Berra.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver