Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så säg, får jag?



säg mig

får jag glädjas
i ditt sällskap
likt pärlor
rullar skratten
i min vardag

säg mig

får jag lugnas
i din famn
likt vågor
som stilla
vaggar till ro

säg mig

får jag samtala
med dig
om allt det
som viktigt känns
och oviktigt

säg mig

får jag dricka din kärlek
droppe för droppe
likt silverglitter
i min mörka själ

säg mig

tar du emot detta från mig?
likt månen som lyser om natten
som vågor som rullar mot stranden
som glitter på livets färd

säg mig




Fri vers av glittertindra
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-23 16:38



Bookmark and Share


  Thurizas
skört och vågat!
2007-12-31

  devilsangel
en så vacker och naken bedjan...kan man annat än smälta *L*
2007-12-24

    vide
ja, just så känns det när man själv väldigt gärna vill vara nära någon annan, men inte riktigt vet om man är \"önskad\" tillbaka.... Vackert beskrivet...
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Du är alltid välkommen, Tindra! Det vet du väl...
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra