Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan själv

Rädslan som kryper sig på en
Är så oändligt grym

Rädslan att förlora något som aldrig har funnits
Grämer mig så hårt

Rädslan att aldrig få kyssa dig
Är rädslan själv

Men den värsta rädslan av dem alla är att aldrig få se dig stå framför mig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-12-23 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery