Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm?

Det enda jag vill
Är att få känna ditt hår mellan mina fingrar

Det enda jag vill
Är att du står framför mig

Det enda jag vill
Är att du för en natt finns hos mig

Min största önskan är att du finns här
Här nu
Här för alltid
Tills döden skiljer oss åt

Kommer mina drömmar få bli verklighet
Eller är verkligheten i själva verket mina drömmar




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-23 18:26



Bookmark and Share


  issac.a.m
härlig dikt
2007-12-23

    elin-
bra skrivet!
man känner igen sig
2007-12-23

    Brell
Skillnaden mellan dröm och verklighet kan ibland vara hårfin...
Bra skrivet.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery