Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din tomma famn

hjälp mig jag har gått och blivit hjälplös
kom och stör mig förstör mig jag kommer
ändå göra det själv
dig är det synd om det är synd och skam
du däckar på badrumsmattan
tandkrämstuben blandat med spritvett
som huvudkudde du sover nog inte bra
du sover nog inte alls du är i
känslomässig koma
inte vaken på dagen
sover inte på natten men jag
är avstängd, bortslängd

jag har konsumerat mig själv och det är
bara tomhet kvar det är
julpraliner utan fylling och du är fylld med
rom sprit likör öl snaps glögg du är
inte nykter du är full och jag är
full med skit jag måste få
kasta allt på någon jag
är tungviktsmästare i ångestboxning men jag
dödar aldrig

jag svingar med snaran runt halsen
jag blöder men har inga plåster jag
läker aldrig på riktigt men är ändå
full med ärr
trots köttsår och pulserande blod är min hud
fläckfri
jag har inte kartlagt smärtan på min hud
osynlig, gömd, jag har glömt mig själv

ingen kan se det som inte syns
så jag förblir osedd
jag är ett stort kön jag är en ingång
entré entré entré
varför stannar du inte varför




Fri vers av Jull
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-24 02:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ett bra flyt som håller hela vägen och ord som ger många tankar
2007-12-24

    Göte Holmlund
stark text, bra tempo rakt igenom
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Jull
Jull