Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lasso


famlande händer
försöker fånga dagen

innan fantasin




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-05-17 22:41



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
ja ibland vill man få nått gjort innan fantasin skenar iväg och dagdrömmeriet börjar..:-) Bravoskrivet!
2005-05-19

  kath
åh, så är det ju...tack
2005-05-18

  Juli
Detta är kanon! Och lagom till promenaden åt pauluns mörker i detta tidslag.
Suverän lassohaiku!
2005-05-17

  Ola Rydberg
Bra och
realistiskt drömsk
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP