Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg, alldeles för stora för att ta

Att stänga dörren
Är ett stort steg

Att smälla igen den
Rakt i ansiktet på någon du har älskat
Är ett steg, alldeles för stort för att ta

Att öppna dörren som du förut smällde igen
Rakt i ansiktet på mig
Och ångra dig och säga förlåt
Det är ett steg som inte existerar




Fri vers av InteJag
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag