Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där till synes omöjliga att bli sedd och känna sig älskad, som inte fanns när det borde som alltid fattas och inte verkar kunna fyllas.....


Väntar på


Någon
vars värde
varar

stillsam
stannar
står kvar

någon
vars värde
varar

resten
av mina dar...

2008.01.01




Fri vers av Lena Renman
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-19 23:41



Bookmark and Share


  katt.inc
Du uttrycker längtan så fint här, jag blir rörd. Som en bön om samhörighet.
2008-01-20

    Maria Malm
En väntan på värdefull person, som ej plötsligt förlorar i värde..
2008-01-20

  Maria Zena Viklund
någon av vars värde borde vara jag, äsch det handlar om mig, fint skrivet!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman