Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiskadad...ja så är det...

 

Vem kunde tro att sommar vind har händer att smeka min själ med?

Läskig tanke som har blivit verklighet...

Alla stjärnor har blivit personifierade...de lever och stirrar på mig i natten...

Jag tänker en tanke...den är för fin för att vara min...säkert stulen av nån...

Tittar på frosten...ser små fingrar som nyper kinden...

Väggar talar till mig...säger sånt jag vill höra...

Många ord har jag absorberat genom porerna...

gjort dem till mina egna sanningar...

gett dem nytt liv i min tanke...

 

 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-27 13:02



Bookmark and Share


  boen
Tja, det är väl liksom meningen med att läsa poesi
att låta sig påverkas, men effekten kanske inte
alltid blir som läsaren tänkt sig utan annorlunda
på gott eller ont eller neutralt....
Själv tycker jag en del påverkan varit upplyftande, annan
har gett mig inblick i svåra processer - en breddning av
min bildning om man så vill.
2007-12-31

    JJ VIP
En fin dikt där dom tre sista raderna är oerhört välskrivna! Gillas! Applåderas! Mvh. JJ.
2007-12-29

  Madjori
En dikt som bara ÄR och finns så nära.
Tycker om!
2007-12-27

    Nattviol
alla tankar..
är redan tänkta
allting finns redan
om inte annat
så i vårt inre!

det enda som är
unikt är du!

och om vi är poesiskadade
så må vi vara det!!

; ))
2007-12-27

  Lyckohäxan Enediel
Tackar för tipset och har raderat lite :)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du