Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag återvänder

 

hör din röst

mellan dina hjärtslag

 

mig lägger

jag

i din famn

 

så enkelt

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 16:01



Bookmark and Share


    crapcat
\"hör din röst

mellan dina hjärtslag\"

den här biten tycker jag var mycket vacker och kärleksfull; men sen gör du det enkelt för dig och det hela mynnar ut i en ganska tom dikt som visst är ganska vacker men som berör väldigt lite.
fast bättre början får man leta efter!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma