Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för att göra ingenting

En alltför kort stund, en kort stund av beröring,

beröring som skapar längtan, längtan efter det sensuella.

Utforskande fingrar, fingrar som väcker minnen så ljuva,

ljuva minnen som falnat, falnat för varje dag som passerat.

Ömt över kropp vandrande våta läppar,våta läppar att åtrå,

åtrå som får sinnen att vibrera, vibrera av långvarig svält.

Svält som övergår i ivrig lust, en lust som helar och förlåter,

förlåter som bara de som älskat varandra kan.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-27 19:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En talande text,
man faller, för den,
med en duns, ner
på vår jord, Dina
ord, de tar, precis
som då, då det var,
för känslan, den länge,
i en hänger kvar...
2008-01-28

  lodjuret/seglare VIP
stafettskriftad längtan
beveker min sargade själ

texten får tre uns
regnbågens guld
ur kista av försilvrad glädje
2008-01-14

  Lyckohäxan Enediel
Ah läckert! Absolut bättre än att göra ingenting =)
2007-12-30

    Nattviol
ingenting..
eller allt!

beröring
och fingertoppar..

tycker du fångar
en svält.. efter lust...
mycket bra - tilltalar
violen!!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver