Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det obotliga

 

 

Obotlig kärlek

lyssnar till hjärtan som brister

minns alla de som skrek

alla de sadister

som verkligen ville rädda mig

men de förstår inte att jag klär bäst i någon som dig

någon svart som natten

stängd, där jag kan vara innestängd

och dö

 

Obotlig kärlek

lyssnar till hur bölderna brister

mitt hjärta fylls av kärlek som jag sedan mister

Vilsekomna själar gör sina val

de spenderar evigheten genom att vandra bak, bak

bak dit de inte kan komma

Andra de spenderar evigheten i att förlora sekunder

dagar, minuter och år egnom att leva i nuet

för nuet är aldrig bra nog förrän

 

det passerat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*