Du..är ingen dröm längre

Du existerar...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du..är ingen dröm längre

Du existerar...




Mina drömmars kavaljer

Du bjuder in mig i drömmarnas värld

och rullar stolt ut den röda mattan

Du klär mig i vackraste klänningen

och pryder mitt hårsvall med pärlor

Du strör de rödaste rosor kring mig

och målar mina läppar med kärlek

Du för mig till stjärnhimlens port

och bjuder in mig till galaxens bal

Du kysser min panna och tar min hand

och vi dansar heliga drömmars dans

Ditt skratt blir den ljuvaste musik

och Dina ögon lyser upp hela himlen

Du faller på knä och kysser mina fötter

och ber mig följa med till gryningen

där drömmen sakta försvinner bort

 och Du för evigt stannar vid min sida

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 03:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Glädjen Din
blev lyckan min
när jag läste om:
Glädjen Din...
2007-12-29

  Michaela Dutius
Så otroligt vacker...jag bara njuter...tack
2007-12-28

  Maria Zena Viklund
så vackert strör rosor framför dina fötter!
2007-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Det unnar jag dig, Brödhusstjärnan!
Bara det bästa är gott nog.
2007-12-28

  Åsa Gustavsson VIP
Grattis! Du har hittat drömprinsen!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP