Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykos...



allt stod klart

jag fanns inte

bara i min egen värld

har jag någonsin funnits?

och skapat betydelse

för någon annan...

eller är det bara ekot

av min skrikande röst

ropandes på HJÄLP

som irriterat?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-12-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans