Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spilld mjölk

vad var jag när allt begav sig

du skrattade av lycka
och av lögn

vet du

jag tror inte ett skit på allt som kom
ur din stora mun

jag har genomskådat
jag har förstått

att ALLT var bara en lögn
och jag tycker
synd
om dig för det

själv satt jag bara i ett litet, litet hörn och grät

för allt som jag
aldrig trott på...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 00:52



Bookmark and Share


  Såpbubbla
precis.
bra skrivet oxå!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans