Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte dölja

Jag kan inte dölja allting längre,
jag kan inte dölja min kärlek till dig..

Jag kan inte dölja hur mycket jag älskar dig!
Det är dig jag vill hålla om när jag är rädd,
det är dig jag vill kyssa i regnet

Jag vill ha dig här.

Jag går sönder inuti, alla fattar utom du.

Jag kan inte dölja allting längre.
Jag är så arg på mig själv, att jag inte gjorde något
tidigare?

Jag älskar dig, kan du inte bara förstå?




Fri vers av Saphire
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-12-28 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire