Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min värld.

Du är min värld,
du gör nätterna sömnlösa,


det är svårt att förstå, hur mycket jag saknar dig

jag vill ha dig, här brevid..


kan du inte bara förstå, att du och jag är ment to be?

att gud skapade dig och mig, för att vi skulle vara tillsammans
som två pusselbitar, det är bara dom som passar.
klickar.

och jag vet att du vet att jag vet att änglarna vet.
att du och jag klickar.




Fri vers av Saphire
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-12-28 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire