Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste

Om jag sa att jag varje gång jag ser dig så blir jag knäsvag?
Om jag sa att det är DU som fyller mina tankar?
Om jag sa att dom där fjärilarna i magen, dom finns faktiskt?
Om jag sa att jag älskade dig?

VAD skulle du göra?




Fri vers av Saphire
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-28 22:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant text om den eviga frågan... den vi alla ställer oss med den sökandens fråga där vi troligen känner svaret...
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire