Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan död

 

 

Dödsdomen inrädes kallt

Blåser från norr, väst, öst och söder

Mitt skinn faller av

 

En förklädnad brister

ett hjärta brister

likt en orkan

och dina sista ord de ringer

när alla dess skärvor till marken faller

 

Du är död

och jag är död

Du är älskad

jag var en gång älskad

utan dig finns ingenting

ingenting och luften där

är för tjock för att inandas

Du dör ifrån mig

jag dör med dig

 

min sista önskan lyder;

att jag får spendera evigheten

med dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:51



Bookmark and Share


  stefan.g
Lev! Lev och åter lev! Skrik ut livets inneboende kraft och låt dödens kråka fara! Så kände jag när jag läste din text. Tack för läsningen!Tillåt mig.......LEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVVVVVV!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*