Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktets linjer

Livets ansikte
fyllt av linjer
speglar sanning
ett naket ansikte
utan skydd
blottad
av livet




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-30 12:35



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Dina rader har lyckats få
en mycket ifrågasatt medlem
att erkänna att han döljer
sig bakom en mask.
Duktigt och viktigt och
jag är nog inte den ende som
applåderar!
Carl-Erik
2007-12-30

  Thurizas
ett sårbart liv som blottas i ansiktet,men en nacken sanning är bättre än den dolda som ingen får ta del av. snyggt poetat!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Men vågar man tappa masken? Låta den falla?
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP