Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista söndagen i december





Händerna sökte
försoning
letade tröst och
ville ha förståelse


som fågelungens vingar
fladdrade de bland
torkade blommors blad

rörde sig som vilsnegångna
på glatta kalla ytor
paddlade som årblad
i djupt vatten

vad hade dom annat att göra
än att hålla i varandra
utan att avge några löften




Övriga genrer av Bim
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-30 15:47



Bookmark and Share


    papillon
Dui kan ibland skriva på ett sätt som river hjärtat ur ens kropp!
Här är det bilder som... och de tre sista raderna!!
Bokmärkes, applåderas och bokmärkes igen (om det bara gick)
2007-12-30

  Ulf Lagerholm
gillar innehållet och flytet i
den här texten -
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim