Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömsäck lagd

 


 
Kvinnomast.
Bär natten till fullbordan,
jag stal din dröm.


Här lägger jag nu, någonstans
ligger du. Jag förlade din dröm
(den längst förflutna).


Men frigör. Förägnas
Bär natten till fullbordan
till vördnad;


jag är  ger   tar
jag bar
           din dröm,



kvinnomast.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 528 gånger
Publicerad 2007-12-30 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund