Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig fortfarande, jag kommer tillbaka


Om jag knackar, öppnar du för mig då?




En dag står jag väl där

utanför din port igen

Med regnbågar av salta tårar

och undrar om
jag
får komma in.




Fri vers av Fantasioffer
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer