Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror jag har inbördeskrig i mitt hjärta. men just nu är det vapenvila.


2007



Det blev på två olika sätt.
Som två plan.
Det ena chartrat.
Det andra kapat av två vänner.
Många vapen.
Endast tomten var vaken
och såg till att alla
spelade hans spel.

Sen blev det varmt.
Jag blev som lava.
Ingen annan visste.
Allt var bara JAG.
Och mina vener
exploderar
och mitt huvud
blev vulkan.

och jag får utbrott

Vi lever i en skräckfilm.
Här mördar vi varann.
Det blev som
underhållning nu
när alla känslorna
försvann.
Men mina känslor
bränner upp mig.
Hur mår du lilla vän?
Det börjar nog bli dags
att somna om igen.

Och sen föll snön
i mitt huvud
och ljudet försvann.
Jag är nog egentligen glad
att vi inte fann
varann.
Snön kyler ner
och täpper till.

Jag tror jag börjar om




Övriga genrer av polka-gris
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 23:00



Bookmark and Share


    vemod
alltså, du skriver så toppen fenomenalt! :)

det är så himla genomtänkt men ändå inte prydligt om du fattar, och det går rakt in i hjärtat!

tack, tack för att du skriver så att man får läsa underbara dikter!!
2008-01-04

    flumm
imponerad! fint fint fint!!! :)
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris