Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold smärta

Jag vill berätta, men skulle allt förändras då?

Att bara få en skymt av framtiden, ditt ansiktsuttryck, dina ord
Skulle lätta på tegelstenarna som sover på mina axlar

Skulle lätta på dom tusen frågorna som tynger mitt huvud
Dom frågorna som ger mig sömnlösa nätter

Dom frågorna som jag alltid bär med mig, döljer bakom ett leende
Ett dagligt leende,

Smärta

Ge mig ett svar! Ett simpelt svar. Ett tecken.

Eller ska jag bara säga det? Rakt ut?
Och acceptera det jag har framför mig, ta smällen och suga in orden
Ända in

Så att det gör ont.




Fri vers av Saphire
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire