Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsafton (med fröken mörk och herr larsson)


på avstånd raketer kanoner krevader
ljus från himlen reflekteras i fröken mörks ögon

hon och herr larsson har gått undan
till en version av kyla och värme

sökt en stund
med halvdunkelt vintermörker kyssar
och många varma kramar

inga ord behövs





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 10:46



Bookmark and Share


  ia VIP
just då behövs inga ord
spelar ingen roll vart man är

lysande
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP