Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett löjets skimmer

ett löjets skimmer
lade sig över
skrivborden
hyllorna
fulla med pärmar

de propra
tjänstemännen
i sina
ergonomiska
stolar

En obetvinglig
lust
att skratta åt
deras nitiska
meningslöshet

berövade mig
möjligheten
att förverkliga
min dröm




Fri vers av Anders P VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-05-19 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP