Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömmer sig själv bakom masken

Bakom masken
Gråter han

Det falska leedet
Ditmålat
Av svek

De röda kinderna
Döljer
Ärren från alla lögner

Bakom masken
Är han
Den han egentligen är
Han gömmer sig

Bakom en mask

Men sorgen tränger igenom färgen
Som långsamt rinner
Från hans ögon

Ler
Så gott han kan

Redan avslöjad

Clownen kan inte längre dölja


Sitt eget jag...




Fri vers av InteJag
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 17:46



Bookmark and Share


  Havsbris
Utmärkt ...

Älskar de metaforer
som du kryddar med verkligheten;
därför är äkthet som är kryddan
i poesin; känslor och bilder, gör
en perfekt tavla att andas i...

Sorgen och smärtan känns
nästan som \"bekväma\"!!

tack för den läs-och tänkvärd
text!
*bokmärker*
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

InteJag