Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för ni som finns på denna sida med alla era känslor och underbara ord.


Lukten av nytt liv

Så många ljud,så många minnen.
Själen fäller ut sina spröt,rattar in mina käslor på rätt kanal.
Luften för med sej lukter,får mina näsborrar att darra
Andas in dessa nya lukter,ger mej liv!
Ritat om min karta,nya vägar,utan skyltar.
Finns i denna tidsålder,var den jag föddes till att vara
bara jag,ingen annan,det duger!
Helg med nya insikter,nya möten,fyllda med kärlek,
bara för att jag törs lämna min dörr på glänt




Fri vers av birgitha
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så mycket gott kan sippra in genom en dörrspringa.

Hoppingivande dikt, B!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha