Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför reagerar algerna med ljus när de blir störda

När dagen tar vila
skymningen breder
ut sina mörka vingar

sluter sig alla tysta rum
förläget

månen och stjärnorna har
bjudit in till konspiration

och havet tackade ja...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-04 10:39



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så vackert skrivet...underbara bilder jag fick i min tanke..
Tack!!/B
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund