Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots alla funderingar om global uppvärmning lär de återkommande istiderna verkligen återkomma....


Frusen krossad framtid

Isen kommer åter-
tre kilometer tjock
kryper den över
Östersund och Örnsköldsvik
Strängnäs och Stockholm,
malande, krossande -
varje spår av mänsklig
verksamhet fragmenteras
till grus, sand, mo och mjäla
Borås och Borstahusen -
små stråk av rött tegelslam
och grått betonggrus när isen
åter dragit sig tillbaka
och den baltiska issjön
tömmer sig i västerhavet.







Övriga genrer av papillon
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 07:14



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Exempelvis de som tycker att Kulturhuset i Stockholm är fördj-t fult kommer att välkomna den här skissade utvecklingen.
2008-01-08

  Åsa Gustavsson VIP
yeeeah!
mosa mosa
härligt långt perspektiv
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon