Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..visst går det att dra på munnen åt den här...


Omaskerad






Det finns ett hål
i alltings liv
där döden sticker
in och vrider om sin kniv



men han gör det
bara en gång


ingen behöver frukta
att han kommer
gång på gång


och det kan man förstå

så många ställen han har att vara på




Övriga genrer av Bim
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 18:11



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fast ibland känns det allt bra likt...men aldrig riktigt helt...
det är verkligen tufft att vara människa och tänk att Strindberg med så enkla ord....myntade en så stark sanning....
2008-01-08

  Åsa Gustavsson VIP
Låter till min lättnad inte så hemskt- mer som en nyckel till ett lås än som något våldsamt...
2008-01-02

    papillon
Ja, jag drar i alla fall på munnen....
2008-01-02

    Maria Malm
Berör allvarligt.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bim