Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnspöken

natthimlen sveper sitt svarta täcke runt dagen
förvandlar ljus till mörker
får människorna att stanna inne, sänker deras självkänsla

får resor att avbokas, utflykter att försvinna
får hjärtan att brista

i människornas hjärnor, susar tankar och frågor runt
om gatuvåld, våldtäktsmän

något som existerar, men tros finnas överallt
gömma sig i buskar, bakom träd
tar över våra hjärnor

hjärnspöken




Fri vers av Saphire
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 20:20



Bookmark and Share


  Just Emotions
den här fastnar hos mig ;) applåder*
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Se ett avsnitt av Efterlyst så ser du att tyvärr är det inte hjärnspöken alla gånger.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire