Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är du ljuset

Mörkret bländar mig
Jag trevar runt
Mina fingertoppar söker
Söker efter dig

Letar förgäves, men ger inte upp 
Mina ögon bländas, bländas av det ljus du utstrålar

I mörkret syns du bäst för mig

Träffas av din närhet, jag kan känna dina andetag i min nacke

Mina fingertoppar söker

Söker efter dig

Efter dina läppar att möta,

Efter dina kinder att smeka 

Osynlig kärlek, hörligt

Ingen förstår mig som du, ingen ser mig som du

För mig är du ljuset, för dig är jag ljuset

Vi tillför varandra kärlek, tillhör varandra

Kommer det alltid vara du och jag?

Jag hoppas

 

 

 

 

 




Fri vers av Saphire
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire