Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten har inte något att göra med mig själv.


När jag lägger mig under kniven

Jag stannar tiden

När jag lägger mig under kniven

Ingen rynkor på mitt yttre det finns

Det är knappt så jag mitt gamla ansikte minns

Jag saktar ner min skönhet

Tar tillbaka min ljuvhet

Solar bort min blekhet

Och känner mig snygg

Är jag i mitt nya jag trygg?

Är jag nöjd med mina smala lår,

är jag nöjd med mitt nya hår?

Inuti skulle jag gärna ändra

Men jag vet att det är bara jag som kan förändra 

 

 

 




Fri vers av Saphire
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire