Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal med dig

 

en känsla skön

underbar

trygg

 

löften vi ger

varandra

binder oss

av kärlek

till

 

aldrig

åtskilda

ens om vi

går åt varsitt

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-03 08:36



Bookmark and Share


    vide
utstrålar trygg värme
2008-02-15

  Peppe11
här bokmärks det direkt...
Ruskigt härligt igen.
Kram P
2008-01-04

  Bjarne Nordbö
Så vill man det ska bli. Snygg snyggt.
2008-01-03

  Michaela Dutius
gammal med dig - vilken härlig rubrik på en fin och trygg dikt
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma