Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dv-metoden.

Det finns bara i fantasin men ändå,

ett ställe dit alla och en var kan gå.

Det heter Diktväktarna.se och fungerar,

och det är ord, inte svett du levererar.

Skriv av dig dina tunga orosmoln och bekymmer,

när ångesten är borta, så mycken mer glädje själen rymmer.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I bästa fall känner man sig lättare.
2008-01-03

    Nattviol
jäklars schysst dikt!
Diktväktarna.se...
nån kommer att sno
den idén, lovar dig!
; ))
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver