Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt ljust år till alla!!


Vid bergets innersta

Långt därinne i bergets innersta

vilar det sanna ljuset

Om du blundar bort mörkret

som tar dig dit in

låter förströstan bära dina steg

så blir dina fötter änglalika

Därinne vilar bergets eldstad

som skänker sanning

i varje flammande låga

Där skänker moder jord sitt hopp

till alla männsikobarn

hoppets låga

som fördriver det lögnaktiga mörker

som omger jordens kärna

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 17:51



Bookmark and Share


  Sann
Ett bokmärke.
Tack!
Tro, hopp och kärlek har fått en innebörd.

...som fördriver det lögnaktiga mörker
som omger jordens kärna...

Tack igen.
2008-01-04

    Cajsa
Jättefint skrivet
2008-01-04

  Maria Zena Viklund
underbart alstrat...
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP