Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är serverat


ett bankande hjärta
på silverbricka
så mycket kärlek

nåde den
som antar
erbjudandet

be om nåd

innan

det gör ont att älska
än ondare bli älskad tillbaka

du kan bränna dig




Fri vers av glittertindra
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-03 19:50



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ja du, Nåde den som tvekar för middagen, bara att hugga in och lägga is på tungan sen.
2008-01-07

  * Ammi *
kärlek på gott och ont .. ont som gör gott!
2008-01-05

  Thurizas
känner igen mig i dina skrivna ord.hu jeda mig den jäkeln som inte frågar artigt först om den får dinera!
2008-01-04

    Noomi
ja det klart man kan bränna sig..
men åh så härligt att bli serverad detta erbjudande..
livet..
mycket snyggt..
2008-01-03

  drakbruden VIP
Tycker mycket om denna text. Vilken utmaning du får fram. Härlig!
2008-01-03

    ej medlem längre
brännskador tar lång tid att läka och sen vill man inte med elden leka...
2008-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Och då skyr man elden sedan.
2008-01-03

  aftermath
att bränna sig ingår ju ofta
då måste man kyla sig
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra