Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråden

vem spinner
tråden vi
balanserar på

den sköra
sträckt över
de bråddjup

av ensamhet
vi erbjuds
att falla i




Fri vers av Anders P VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-05-19 22:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...bra fundering...
2005-05-19

  Evelina
Det är en fråga värd att fundera på. Denna dikt får verkligen igång mina tankar att fundera kring balansen mellan ensamheten och det man mest vill ha.
Bra!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP