Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan gryningen

leken i drömmen
vem låter den förstöras
innan gryningen





Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-05-19 22:08



Bookmark and Share


  stannar kvar
Intresant, att kunna få mig att fundera så mycket på så få rader. Tycker om.
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP