Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril och drönare

 

Inför guds härlighet spyr jag larver
det sägs, även kärleksört
kan drabbas
av krig mellan fjäril och drönare

men det är viljan
alltid viljan

som sätter in kilen
och jag fortsätter rämna
till takter av blodseld

helvetet alltid ett helvete

när jag lyfter blicken uppåt
ock skådar änglarna le
åt den bomastiska själen

hur kan man vara människa
när man är byggd av larver
alltid på väg ur kläckning

och flykten alltid flykten...

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 23:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Larver kan bli fjärilar, människor utvecklas även de..
2008-01-04

  issac.a.m
när jag läste din dikt..tänkte jag :Vem kan övertyga fjärilen att den var en larv!!
mycket bra skrivet..
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund