Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, jag älskade

 

Ja, jag älskade
men orden bara orden

ja, jag älskade
men tåren bara tåren

Ja, jag älskade
men smärtan bara smärtan

ja, jag älskade
men huden bara huden

älskade jag då

eller var det längtan som brann
efter något som låg bortom




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-04 10:45



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
väldigt vackert
berörande
och ljuvligt

*APPLÅDER*
2008-01-06

  Patrick K
vackert.. gillar hur du gör det till en frågande text även fast du inte använder ett frågetecken!

mycket bra!!
2008-01-04

  issac.a.m
Underbart vackert...
2008-01-04

  Bjarne Nordbö
Jag tror inte det ena behöver utesluta det andra.
2008-01-04

    Cammo
Ja. jag förstår verkligen. Verkligen vackert och bra skrivet. Du formulerar så bra, man förstår verkligen.

\"Ja, jag älskade
men orden bara orden\"
Underbart vackert
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund