Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar ej ansvar för innehållet

 

Min hårda klapp till dig

livsverket

packeterad och klar

med röda sidenband

någon som vågar öppna?

eller äro alla förkrymta

känslodvärgar

som bara har gott nog

innanför västen?




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-04 10:58



Bookmark and Share


  boen
Människor läser ofta mindre än man tror
av det man skrivit....
2008-01-05

    Maria Malm
En del törs inte öppna såna paket..innehållet kanske inte är det förväntade..
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund