Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung kille som valde en annan väg än de flesta av oss...


din 19-årsdag!

Ditt liv gick in i en skymmning
och du fammlade efter livet
masken du bar mot världen
skrämde och sårade många gånger
du KÄMPADE för att passa in

Jag var en av åskådarna som såg på
när solen gick ner för dig
du var så liten lille vän

När natten lägrat sig för dig
var du tonåring och
du hade givit upp ALLT för längesedan
smärtan speglade sig för alltid
i dina vackra ögon

visste vi ALLA att det bara var frågan om tid?
tid som redan runnit ur dig
och du var kvar som på nåder?

klockan 12.30 en sån där härlig sommardag
då solen spelade lycklig över himmelen
valde du att söka efter ljuset igen

svalde mediciner
som smekte bort den smärta du fått leva med
hela ditt korta liv

Du lyckades!
och jag tror du valde det beslutet
med omsorg

all frid och lycka till dig där du nu valt att vara
och jag vill och tror att du kan skratta igen

I dag är första dagen på ett underbart liv för mig
i dag skulle blivit första dagen på ditt 19 åriga liv.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 729 gånger
Publicerad 2008-01-04 23:25



Bookmark and Share


  marie-anne
så fint och känslosamt. kram från marie-anne mamma till marcus 8-02 alltid älskad alltid saknad
http://www.tillminneavmarcus.dinstudio.se/

2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans