Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖ...

Norrskenet spelar sitt korta liv
med
stort skåderspel
över himmlavalvet


Jag ligger i orörd snö och gör en ängel


kylan bränner i mina näsborrar


just HÄR just NU vill jag

dö...


HEL




Fri vers av NågonAnnans
Läst 704 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 00:14



Bookmark and Share


  To
Känslor som denna text ger är lycka, harmoni och dödslängtan. Att få dö med respekt och när man så önskar det är vackert på något vis då jag tycker att livet borde få vara frivilligt.
2008-01-24

  KristinaE
.. ja, så är det - du fångar in hur det känns... ändå kommer en ny dag!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans