Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You\'re the reason

Kan du förstå hur det smärta mig att tänka på dig?
Kan du förstå att tankarna på dig gör mig liten och sårbar?

Jag vill kunna glömma det som varit
och gå vidare med mitt liv
men mitt liv har blivit intrasslat i ditt
och jag ser inte någon lösning på röran som bildas

om jag kunde skulle jag frigöra mig
om jag kunde skulle jag springa
springa långt långt tills lungorna nästan kvävs av ansträngningen
jag skulle springa dit du inte kan nå mig

Du är inte bra för mig
du sårar mig bara med din närvaro
du vet kanske inte ens om det
men du är orsaken till min smärta

en smärta jag lärt mig leva med
en smärta jag nu är så van vid
så van att jag inte längre vet hur ett liv utan den känns
min smärta det är du




Fri vers av ~Teodora~
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt. Den blir bättre och bättre ju närmare slutet man kommer.

\"Min smärta är du\" är jättevackert
2008-01-21

    ej medlem längre
JÄTTEBRA :)
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~