Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven under ett rus...


vilsen?

Vinet flödar
och... dödar
dödar känslor
föder lugn


i alla fall för stunden


jag lyckad
stolt
rak i ryggen
jävlar vilken medicin
det här är


i alla fall för stunden


visdom och intelligens stiger
till oanade höjder


i alla fall för stunden


tills ruset avtar
självföraktet blir då åter ens största
följeslagare
man åter liten, krympt och
krummryggad är


i alla fall just nu... MEN


vänta ni
ikväll växer jag som människa
igen...
till oanade höjder


i alla fall för stunden






Fri vers av NågonAnnans
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans