Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakler och kärlekar

 

Jag är stolt i natt
ur mina händer skapas
kärlek och mirakler

har fångat för mycket flugor
nu ber jag en bön för fjärilarna

låt dem föröka sig
förföra och beröra vår längtan

för det är nu det sker...
nu eller aldrig

ord talas inte ur munnar
de talas ur hjärtats mitt punkt

och när man älskar
som solen och månen

förökar sig dygnen




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-05 23:52



Bookmark and Share


  Prometeus
Jag gillar att du ber en bön för fjärilarna. Det kan de förtjäna. Jaime Quezada skriver;

\"ögonlock i Guds höghet, om Gud finns
och en väldig gul fjäril\"

vilket jag tycker är fantastiskt vackert.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund